Сульфорафан из экстракта брокколи, Sulforaphane from Broccoli Sprout Extract, Swanson, 400 мкг, 60 капсул, , SWR048, Swanson, Индол (DIM, брокколи)
Сульфорафан представляє собою природну речовину рослинного походження, а саме рослинну сполуку. Добувають її із представників сімейства хрестоцвітних, до яких входить капуста брюсельська та спаржа. Речовина відрізняється своїми протимікробними, протизапальними та антиоксидантними властивостями. Саме за ці властивості вона має велику вагу у медицині, а конкретніше застосовується у профілактиці раку, хвороб серця та судин. Добути цінну для людського організму сполуку можна зі паростків або зрілого овоча. Вирощують їх у теплицях, на відкритому грунті, у спеціальних контейнерах, якщо це проростки.
Найцікавіше, що здобути сульфорафан з капусти напряму неможливо. Він не входить до її складу у чистому вигляді. У нього трансформується глюкорафанін, молекули якого є у продуктах. Якщо плоди чи паростки піддати механічній обробці, почнеться процес перетворення. Під дією ферменту рослинного походження мірозінази, за допомогою якого запускається перебіг розщеплення молекул, відбувається перетворення глюкорафанину у іншу форму. Таким чином можна отримати дуже корисну речовину, що може підвищувати здатність печінки до детоксикації, тим самим захищаючи від окислювального процесу та пошкодження клітин.
«Сульфорафан из экстракта брокколи» вживають, щоб:
покращити роботу шлунково-кишкового тракту;
очистити організм від токсинів та вільних радикалів;
захистити зір;
очистити серцево-судинну систему;
знизити ризик виникнення серцевих приступів;
блокувати вироблення ферментів, що руйнують суглоби;
знизити виникнення запалень;
знищити бактерію хелікобактер пілорі;
зупинити зацукровування білків;
Теги: Сульфорафан из экстракта брокколи, Sulforaphane from Broccoli Sprout Extract, Swanson, 400 мкг, 60 капсул, SWR048, Индол (DIM, брокколи)
Характеристики | |
---|---|
Кол-во приёмов, шт. | 60 |
Количество в упаковке, шт. | 60 |
Страна производитель | США |
Форма выпуска | Капсулы |