Астрагал, Astragalus 470 mg, Puritan's Pride, 100 капсул, , #003571, Puritan's Pride, Астрагал

Астрагал, Astragalus 470 mg, Puritan's Pride, 100 капсул, , #003571, Puritan's Pride, Астрагал

    Астрагал, Astragalus (470 mg, 100 капсул) від Puritan's Pride – це природний засіб без домішок на основі коріння астрагалу, який є найкориснішою частиною цієї традиційної китайської рослини. Астрагал – багаторічна трав’яниста рослина зі родини бобових. Завдяки великій кількості природних флавоноїдів і полісахаридів у складі коріння володіє потужним антиоксидантним ефектом, захищає клітини від руйнівного ефекту вільних радикалів, уповільнює їхнє старіння. 

   Екстракт коріння астрагалу використовують у терапії багатьох захворювань: гіпертонія, ниркова недостатність, нервові розлади, атеросклероз, захворювання судин і серця, кишкові розлади. Попри цей перелік, основною властивістю цього коріння вважається імуностимулювальна дія, яка навіть сильніша, ніж у женьшеню. Також рослина має сечогінний ефект, завдяки чому допомагає при захворюваннях нирок, сечостатевої системи і при набряках. Коріння надає корисний ефект при хворобах судинної системи і серця, тахікардії, для профілактики серцевої недостатності.

   У народній медицині відвари з рослини використовуються як відхаркувальний, сечогінний засіб, а також при захворюваннях на ангіну, стоматит для полоскання ротової порожнини. 

   Астрагал, Astragalus (470 mg, 100 капсул) від Puritan's Pride рекомендується вживати при:

  • слабкому імунітеті;

  • набряках різної етимології;

  • больових проявах ревматизму;

  • проблемах у роботі серця, судинної системи;

  • фізичному, психологічному або емоційному стресі;

  • опіках;

  • ревматизмі;

  • нервових розладах.

 
Кількість за прийом % Добової норма
 
Астрагал 470 мг *
(Astragalus membranaceus) (корінь)
 
*Добова норма не встановлена.  

   Спосіб застосування: Для дорослих приймати одну (1) капсулу три-шість разів на день, бажано з їжею.

   Інші інгредієнти: рослинна целюлоза, желатин, рослинний Стеарат магнію.

   Попередження: Якщо ви вагітні, годуєте грудьми, приймаєте які-небудь ліки або страждаєте захворюваннями, проконсультуйтеся з вашим лікарем перед використанням. Припиніть використання і зверніться до лікаря, якщо виникають будь-які несприятливі реакції. Не призначений для використання особами молодше 18 років. Зберігайте поза досяжністю дітей. Зберігати при кімнатній температурі. Не використовуйте, якщо ущільнення під кришкою зламано або відсутня.

  Без штучних барвників, ароматизаторів або підсолоджувача, без консервантів, без цукру, без крохмалю, без молока, без лактози, без сої, без клейковини, без пшениці, без дріжджів, без риби, без натрію.

Теги: Астрагал, Astragalus 470 mg, Puritan's Pride, 100 капсул, #003571, Puritan's Pride

Характеристики
Вес, г 100
Вкус Без вкуса
дозировка, мг 470
Дозировка, мкг 470
Количество в упаковке, шт. 100
Количество, шт. 100
Состав Астрагал
Страна производитель США
Упаковка Пластиковая банка
Форма выпуска Капсулы

Написать отзыв