Пассифлора, Passion Flower, Solaray, 350 мг, 100 капс., , SOR-01430, Solaray, Пассифлора

Пассифлора, Passion Flower, Solaray, 350 мг, 100 капс., , SOR-01430, Solaray, Пассифлора

   Пасифлора від Соларей, 350 мг, містить доволі багато корисних речовин – амінокислоти, пектин, аскорбінова кислота, дубильні речовини, калій та багато інших. Ця рослина позитивно впливає на нервову систему та дозволяє покращити якість та тривалість сну, не впливаючи при цьому на стан при пробудженні. Пасифлора заспокоює та знімає головний біль.

   Дана біодобавка заспокійливо впливає на нервову та серцево-судинну системи, не викликаючи звикання до препарату. Також пасифлора знімає судоми, спазм та біль. Тому частіше за все вона використовується саме в період гормональних порушень у жінок (клімакс).

Пасифлора від Соларей, 350 мг загалом використовується в таких цілях:

  • Як природний релаксант. Пасифлора часто використовується для зменшення тривоги, сприяння розслабленню та полегшення симптомів, пов’язаних зі стресом.
  • Допомога зі сном. Біодобавка здатна допомогти людям, що страждають від безсоння або мають труднощі з засинанням. Екстракт пасифлори може використовуватися в якості снодійного, яке не викличе звикання.
  • Покращення настрою. Згідно з дослідженнями, ця рослина позитивно впливає на настрій та емоційний стан. Деякі дослідження вказують на те, що пасифлора має антидепресивні властивості.
  • Спазмолітичний ефект. Екстракт пасифлори використовується для полегшення м'язових спазмів та болю, зокрема, в шлунку і кишечнику.
  • Зниження стресу. Завдяки адаптогенним властивостям, прийом пасифлори допомагає організму боротися зі стресом. 
  • Протизапальний ефект. Деякі з компонентів пасифлори мають протизапальні властивості.
Состав
Розмір порції: 2 капсули 
Порцій в упаковці: 50
  Кількість в 1 порції % від добової норми
Пасифлора інкарнатна (Passiflora incarnata) (надземні частини з цвітінням) 700 мг *
* Добову норму не визначено.

Рекомендації із застосування. Застосовувати тільки згідно з інструкцією. Приймати дві капсули VegCap на день під час їди або запиваючи склянкою води.

Інші інгредієнти. Рослинна целюлоза (капсула).

Попередження. Не використовуйте продукт, якщо захисна мембрана пошкоджена або відсутня. Зберігати в недоступному для дітей місці. Перед використанням цього продукту слід проконсультуватися з лікарем.

Зберігати в сухому прохолодному місці.

Теги: Пассифлора, Passion Flower, Solaray, 350 мг, 100 капс., SOR-01430

Характеристики
Кол-во приёмов, шт. 50
Страна производитель США

Написать отзыв